Udens Duyn

Algemene beschrijving
In Hotel Udens Duyn herstellen/revalideren gasten in een rustgevende omgeving en krijgen hier op maat (para)medische en verpleegkundige zorg en begeleiding. Zowel de huisvesting als de hospitaliteit is hier volledig op ingericht. Kwaliteit, privacy en gastgerichtheid zijn hierbij de kernwaarden. Udens Duyn heeft de uitstraling en kwaliteit van een viersterrenhotel waarbij de zorg niet direct zichtbaar is.

Het hotel is er ook voor respijtzorg, om mantelzorgers te ontlasten, of voor een onvergetelijke vakantie met bijvoorbeeld een partner.

Aarzelt u niet om vrijblijvend contact met het hotel op te nemen. Het hotel is 24 uur per dag bereikbaar; ook voor onverwachte zorg. Onze medewerkers en casemanagers zullen uw vragen beantwoorden en staan graag voor u klaar! U kunt hen bereiken via telefoonnummer: 0413-712550 of receptie@hoteludensduyn.nl

Kenmerken 
Comfort, luxe en gastvrijhied
24-uurs zorg en verpleging

Ligging/Bijzonderheden
Udens Duyn ligt op steenworp afstand van natuurgebied De Maashorst met de zandduinen van Bedaf. De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant en beschikt over diverse recreatiemogelijkheden. Gelegen direct naast Bernhoven (ziekenhuis) te Uden.

Typen zorg in dit hotel

Herstelzorg

 • Ziekenhuisvoorkomende zorg  
 • Conditieverbetering  
 • Postoperatief herstel  
 • Recupereren / aansterken  
 • Kortdurend herstel  
 • Revalidatiezorg (GRZ, orthopedische- en neurologische revalidatie)  
 • ELV (zorg Eerste Lijns Verblijf)  

Respijtzorg

 • Tijdelijk overnemen van zorg  
 • Verlichten mantelzorger  

Zorgtoerisme

 • Chronisch zieken  
 • Mensen met lichamelijke beperking  
 • Nierdialyse  

Contactgegevens

Udens Duyn

Annaboulevard 6
5406 PZ Uden

Faciliteiten

Zorghotel Udens Duyn biedt, naast de gangbare hotelservice, de deskundige faciliteiten en paramedische ondersteuning die nodig zijn voor uw specifieke zorgvraag. Daarnaast onderscheidt Hotel Udens Duyn zich o.a. door onderstaande faciliteiten:

 • Eenpersoonskamers
 • Tweepersoonskamers
 • Kamers zijn volledig aanpasbaar
 • Overnachting met ontbijt
 • Half pension
 • Vol pension
 • Restaurant met dagverse streekproducten
 • Fitness – en oefenzaal
 • Fietsverhuur
 • Kapsalon
 • Vrijwilligers

Beoordelingen

Hier onder vindt u een overzicht van reviews van de gasten van dit zorghotel. Wilt u uw mening delen en dit zorghotel beoordelen? Reviews zijn welkom. Wij plaatsen de reviews als ze bijdragen aan (de verbetering van) de dienstverlening van onze deelnemers. Laat hier uw bericht achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SNHZ
Average rating:  
 9 reviews
by Anonieme gast on SNHZ
Ik voel me 100% zeker om thuis weer verder te revalideren

Lieve medewerkers van Hotel Udens Duyn. Hartelijk dank voor alle goede zorgen tijdens mijn verblijf hier. Door alle vriendelijkheid, hulp en zorgen voel ik me 100% zeker om thuis weer verder te revalideren. Zal zeker dit zorghotel aanbevelen. Bedankt.

by Anonieme gast on SNHZ
Herstel na knieoperatie in Zorghotel Udens Duyn

Wat ben ik blij, dat ik na een knieoperatie gekozen heb voor Zorghotel Udens Duyn.

Mijn dank aan alle personeelsleden. De verpleging, de bediening, de kok met zijn heerlijke afwisselende maaltijden, het was allemaal bijzonder goed. Ook niet te vergeten de zeer deskundige fysiotherapie. Super.

Ik heb hier weer de nodige energie opgedaan om thuis verder te kunnen revalideren. En ik hoop dat veel ‘patiënten’ maar ook anderen de weg naar Udens Duyn weten te vinden.

by Anonieme gast on SNHZ
Heel veel dank!

Heel veel dank aan alle medewerkers van Udens Duyn. Jullie zorgzaamheid, vriendelijkheid, flexibiliteit en de heerlijke maaltijden heeft niet alleen voor mijn lichamelijke verbetering gezorgd, maar heeft me een geestelijke oppepper gegeven. Mijn hartelijke dank hiervoor aan allen!

by Anonieme gast on SNHZ
Een verblijf geheel naar wens!

Voor alle personeelsleden van Udens Duyn, hartelijk dank voor het bijzondere verblijf in Hotel Udens Duyn. Vooral de persoonlijke verzorging en de hulp op allerlei manieren, indien nodig. De goede gevarieerde maaltijden en de keurig gedekte tafels. De super verzorgende fysiotherapie met de juiste resultaten. Ook de gewenste ontspanning met de vrijwilligers. Alles overdenkend kom ik tot de conclusie dat het een verblijf geheel naar wens was. Nogmaals denk ook mede namens mijn familie.

by Anonieme gast on SNHZ
Door de goede zorg zijn we weer wat opgeknapt

Beste mensen van Udens Duyn,

Het is voor ons de laatste avond hier. Door de goede zorg zijn we weer wat opgeknapt. Heel veel dank voor alles. De dames van de zorg voor de fijne verzorging en het klaarstaan voor mijn man. Het lekkere eten en alles erom heen. We zijn dankbaar voor alles en iedereen. Zo nodig, weer tot ziens.

by Anonieme gast on SNHZ
Een hele fijne tijd gehad in het zorghotel!

Een hele fijne tijd gehad in het zorghotel. Heerlijk gegeten en lief personeel. Ook een hele mooie omgeving en vlakbij een heerlijk zwembad en het leuke centrum van Uden.

by Anonieme gast on SNHZ
Uden Duyn, een warm bad!

Na een zware operatie en 10 dagen ziekenhuis voelde het bij aankomst in Udens Duyn als een warm bad. Een zalige ambiance, aardige mensen, allemaal hulpvaardig en vriendelijk. De dames van de zorg staan altijd paraat en zijn vakkundig!

by Anonieme gast on SNHZ
Ik kom zeker nog eens langs!

Dag lieve mensen.

Er is een tijd van komen en van gaan. En die dag is nu aangebroken.

Fijn dat ik na mijn knie operatie nog een paar daagjes naar jullie mooie hotel kon komen om me nog wat te laten verwennen voordat ik het thuis weer in mijn eentje moet gaan regelen.

En wat bijzonder dat ook mijn oudste zus dezelfde dag arriveerde zodat we hier samen extra “herstel” dagen konden doorbrengen.

Mijn hartelijke dank ook voor de: Rust, Reinheid, Regelmaat en de gastvrijheid en vriendelijkheid die ik heb mogen ervaren in dit prachtige hotel!Ik kom zeker nog eens langs!

by Anonieme gast on SNHZ
Optimaal genoten van mijn vakantie!

Dankzij jullie goede zorgen voor mijn man kan ik optimaal van mijn vakantie genieten. Veel dank.