Herstelcentrum De Wiltzangk

  • Bilthoven
  • Gemiddelde beoordeling:

Algemene beschrijving
De Wiltzangk is een kleinschalig herstelcentrum waar gasten met een lichamelijke of psychische zorgvraag kunnen aansterken, revalideren of tot rust kunnen komen. Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer gaan samen met goede zorg.

Ligging/Bijzonderheden
De huiselijke sfeer binnen en de mooie tuin buiten geven volop mogelijkheden om tot rust te komen, tijd voor u zelf te nemen of anderen te ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

Typen zorg in dit hotel

Herstelfunctie

  • Revalidatie  
  • Recupereren / aansterken  
  • Conditieverbetering  

Respijtzorgfunctie

  • Tijdelijk overnemen van zorg  
  • Verlichten mantelzorger  

Zorgtoerisme

  • Chronisch zieken  
  • Mensen met lichamelijke beperking  

Contactgegevens

Herstelcentrum De Wiltzangk

Mozartlaan 3
3723 JL Bilthoven

Beoordelingen

Hier onder vindt u een overzicht van reviews van de gasten van dit zorghotel. Wilt u uw mening delen en dit zorghotel beoordelen? Reviews zijn welkom. Wij plaatsen de reviews als ze bijdragen aan (de verbetering van) de dienstverlening van onze deelnemers. Laat hier uw bericht achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SNHZ
Average rating:  
 2 reviews
by Vos on SNHZ
OK

Ik heb goede herinneringen aan De Wiltzangk. Ik kon hier 2 jaar geleden prima tot mezelf komen na de stress van een hartoperatie. Prettige sfeer, ongedwongen en toch zorgzaam, maar nooit opgedrongen. Men laat je heel vrij, maar toch geen onpersoonlijke hotelsfeer, de huiskamer was echt huiskamer. Beetje sober misschien, maar wel beter betaalbaar dan elders. Dat was nog aan de Mozartlaan, over de nieuwe locatie kan ik dus niks zeggen. Hun website is nog steeds niet aangepast, dus check even of ze nog wel bestaan.

Bedankt voor uw review! De Wiltzangk bestaat zeker nog. Aan de website wordt momenteel de laatste hand gelegd en we hopen spoedig live te gaan!

by Anneke Schlamann-de Haas on SNHZ
Toen ik daar in 2013 enige weken ben geweest was het allemaal prima!

Was geestelijk èn lichamelijk totaal ingestort maar kwam door de goede verzorging, de persoonlijke aandacht,lekker eten, de rust, de mooie tuin, gelukkig weer op de been.Ben al het personeel, van toen dus, eeuwig dankbaar....