Domus Magnus Klein Engelenburg

Algemene beschrijving
Bij ons kunt u in alle rust onder professionele begeleiding herstellen.

Soms heeft u tijdelijk zorg nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname of als het thuis even niet meer gaat. U bent dan (eventueel met partner) van harte welkom op Landgoed Klein Engelenburg. Ook voor het ontlasten van uw mantelzorgers kan ons zorghotel een uitkomst zijn of voor zorgbehoevenden om fijn even op vakantie te kunnen gaan. Wat uw reden ook is, als officieel erkend zorghotel en herstellingsoord geeft Klein Engelenburg u de zorg en begeleiding die u nodig heeft.

Kenmerken
Bij Klein Engelenburg is een aantal appartementen volledig ingericht als zorghotel. Daarnaast staan u alle faciliteiten van de locatie ter beschikking. Denkt u hierbij onder andere aan de verse restaurant maaltijden die onze (chef-)koks voor u bereiden tot een dagelijks activiteitenprogramma op maat. Uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen team van gediplomeerd verpleegkundigen en verzorgenden, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zo kunt u in huiselijke sfeer met veel privacy uitrusten of herstellen, met de veilige zekerheid van zorg.

Voor het verblijf in een zorghotelappartement kunt u in aanmerking komen voor vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw verzekeraar en het door u afgesloten verzekeringspakket. Informeert u graag bij uw zorgverzekeraar over de mogelijkheden en de vergoedingen.

Ligging/Bijzonderheden
Klein Engelenburg is een prachtig landgoed van 3,5 hectare grond in het Gelderse dorp Brummen met daarop een monumentaal landhuis, een oranjerie en twee nieuw aangebouwde vleugels. De locatie heeft in totaal 33 woonzorgappartementen waarvan een aantal zorghotelappartementen.

Het landgoed bestaat uit een prachtige parktuin met grote vijver en verschillende wandelpaden plus terrasjes, zodat u er volop kunt genieten van de natuur. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer, omdat het treinstation van Brummen om de hoek ligt. Niet alleen handig voor u en het personeel, maar ook voor uw familie en vrienden. De gezellige dorpskern van Brummen is op loopafstand.

 

Typen zorg in dit hotel

Herstelzorg

 • Ziekenhuisvoorkomende zorg   
 • Conditieverbetering   
 • Revalidatie  
 • Recupereren / aansterken   
 • Kortdurend herstel   

Respijtzorg

 • Tijdelijk overnemen van zorg   
 • Verlichten mantelzorger   

Zorgtoerisme

 • Chronisch zieken  
 • Mensen met lichamelijke beperking   

Contactgegevens

Domus Magnus Klein Engelenburg

Spoorstraat 1
6971 CA  Brummen

Faciliteiten in dit hotel
Wij bieden u comfortabele eenpersoonskamers, met televisie en WIFI. Een aantal kamers is geschikt om ook uw partner te laten verblijven. In ons restaurant kunt u gebruik maken van verse, gevarieerde maaltijden. Daarnaast hebben wij onder andere de volgende faciliteiten:

 • Eenpersoonskamers
 • Tweepersoonskamers
 • Restaurant
 • Roomservice
 • WIFI
 • Bibliotheek
 • Activiteitenprogramma (o.a. wekelijks concert)

Beoordelingen

Hier onder vindt u een overzicht van reviews van de gasten van dit zorghotel. Wilt u uw mening delen en dit zorghotel beoordelen? Reviews zijn welkom. Wij plaatsen de reviews als ze bijdragen aan (de verbetering van) de dienstverlening van onze deelnemers. Laat hier uw bericht achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SNHZ
Average rating:  
 3 reviews
by Mw. Visser on SNHZ
Ik voelde me er welkom

“Klein Engelenburg is er zeer gastvrije locatie. Aardig en behulpzaam personeel. Zorgvuldige begeleiding zowel bij aankomst als bij vertrek. Heerlijk rustig en ruim. Comfortabel bed in alle standen te zetten. Ik voelde me er welkom.”

by Mw. P. Frericks on SNHZ

“Het was echt een hele goede week.”

by Mw. S. Kool on SNHZ
Genoten van alle zorg, met alle tijd die ervoor genomen wordt

“Beetje vaak schoonmaken van sanitair en de kamer. Het was zeker de moeite waard. Genoten van de avondmaaltijden in het oude gebouw en het gezelschap van zowel de bewoners als de gastvrouw/heer. Genoten van het aanbod van de activiteiten die zonder verplichting waren. Genoten van alle zorg, met alle tijd die ervoor genomen wordt.