Domus Magnus De Magistraat

Algemene beschrijving
Bij ons kunt u in alle rust onder professionele begeleiding herstellen.

Soms heeft u tijdelijk zorg nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of als het thuis even niet meer gaat. U bent dan (eventueel met partner) van harte welkom bij De Magistraat. Ook voor het ontlasten van uw mantelzorgers kan ons zorghotel een uitkomst zijn of voor zorgbehoevenden om fijn even op vakantie te kunnen gaan. Wat uw reden ook is, als officieel erkend zorghotel en herstellingsoord geeft De Magistraat u de zorg en begeleiding die u nodig heeft.

Kenmerken
Bij De Magistraat is een aantal appartementen volledig ingericht als zorghotel. Daarnaast staan u alle faciliteiten van de locatie ter beschikking. Denkt u hierbij onder andere aan de verse restaurant maaltijden die onze (chef-)koks voor u bereiden tot een dagelijks activiteitenprogramma op maat. Uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen team van gediplomeerd verzorgenden en verpleegkundigen, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zo kunt u in huiselijke sfeer met veel privacy uitrusten of herstellen, met de veilige zekerheid van zorg.

Voor het verblijf in een zorghotelappartement kunt u in aanmerking komen voor vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw verzekeraar en het door u afgesloten verzekeringspakket. Informeert u graag bij uw zorgverzekeraar over de mogelijkheden en de vergoedingen.

Ligging/Bijzonderheden
De Magistraat is een schitterende locatie in het centrum van Rotterdam aan de Henegouwerlaan. Op loopafstand van het centraal station en te midden van een veelzijdig aanbod van winkels. Het imposante pand werd in 1911 gebouwd en diende jarenlang als kraamkliniek en ‘Rijkskweekschool voor Vroedvrouwen’.

Het U-vormige gebouw zorgt voor een grote afgesloten binnentuin, hier kunt u heerlijk op de diverse terrassen van de zon genieten. De eigen ondergrondse parkeergarage maakt deze zeer centrale locatie goed te bereiken per auto; niet alleen handig voor u en het personeel, maar ook voor uw familie en vrienden. 

Typen zorg in dit hotel

Herstelzorg

 • Ziekenhuisvoorkomende zorg   
 • Conditieverbetering  
 • Revalidatie  
 • Recupereren / aansterken   
 • Kortdurend herstel   

Respijtzorg

 • Tijdelijk overnemen van zorg   
 • Verlichten mantelzorger   

Zorgtoerisme

 • Chronisch zieken  
 • Mensen met lichamelijke beperking   

Contactgegevens

Domus Magnus De Magistraat

Henegouwerlaan 70-82
3014 CE Rotterdam

Wij bieden u comfortabele eenpersoonskamers, met televisie en wifi. Een aantal kamers is geschikt om ook uw partner te laten verblijven. In ons restaurant kunt u gebruik maken van een verse, gevarieerde maaltijden. Daarnaast hebben wij de onder andere de volgende faciliteiten:

 • Eenpersoonskamers
 • Tweepersoonskamers
 • Restaurant
 • Roomservice
 • WIFI
 • Salon
 • Binnentuin
 • Ondergrondse parkeergarage
 • Bibliotheek
 • Activiteitenprogramma (o.a. wekelijks concert)

Beoordelingen

Hier onder vindt u een overzicht van reviews van de gasten van dit zorghotel. Wilt u uw mening delen en dit zorghotel beoordelen? Reviews zijn welkom. Wij plaatsen de reviews als ze bijdragen aan (de verbetering van) de dienstverlening van onze deelnemers. Laat hier uw bericht achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SNHZ
Average rating:  
 18 reviews
by S. Van Galen on SNHZ
Warm ontvangst!

Een ontzettend mooie lokatie. Lief, zorgzaam en goed gekwalificeerd personeel. Het 3 gangen menu vers bereid en onder gezellige toestanden uitgeserveerd. Al met al een fijne tijd beleefd na ontslag uit het ziekenhuis.

by Anonieme gast on SNHZ
Veel positieve punten. Een aanrader!

Een hartelijk ontvangst, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Prachtige locatie. Veel vrijheid. Veel positieve punten. Een aanrader!

by M. Otten on SNHZ

Prettige periode. Ideale plek om vanuit hier Rotterdam te leren kennen.

by Anonieme gast on SNHZ

Allemaal even lief en zorgvol!

by C. Capper on SNHZ

Heerlijk om na operatie tot rust te komen.

by W. van Gelder on SNHZ
Ik heb me hier thuis gevoeld

Ik heb me hier thuis gevoeld, lijkt me een van de belangrijkste ervaringen.

by A.A. Rankhelewan on SNHZ

Kwalitatief goede zorg met aandacht voor de cliënt

by Anonieme gast on SNHZ
Blij en gelukkig dat ik hier heb mogen revalideren

Ik ben heel blij en gelukkig dat ik hier vanuit het ziekenhuis heb mogen revalideren na een heupoperatie met erg veel complicaties.

by R. de Bruin on SNHZ
Uitstraling personeel naar gasten is zeer uitzonderlijk.

Geweldig, Goede communicatie. Het personeel was op de hoogte van wie ik was. Kwam gelijk kennismaken. Uitstraling personeel naar gasten is zeer uitzonderlijk. Heel veel warmte. Mijn grote dank.

by S.Willemse - Hevel on SNHZ

Zou de volgende keer toch liever voor een kleinere kamer kiezen en mijn eigen minder druk maken over de zorgspullen die ik nodig heb. Dus liever een ander zorghotel, alhoewel beter personeel met zoveel vriendelijkheid vind je volgens mij nergens. Het diner is er ook super. De beleidsvoering moet beter in mijn ogen.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»