Zorghotel De Gouden Leeuw – Zelhem

Algemene beschrijving

“ Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg ”

Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand tijdelijk niet meer thuis kan verblijven. Doordat men herstellende is van een medische ingreep of omdat men moet revalideren onder professionele begeleiding. Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt of niet de ondersteuning kan ontvangen die nodig is. Maar ook vakantie of het tijdelijk overnemen van de zorg door familie en mantelzorgers; kortom alle mogelijkheden van kortdurend verblijf met eventueel zorg zijn voorhanden.  In onze zorghotels kan men in alle rust en met optimale zorg herstellen. Professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving zijn kenmerkend voor de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep.

Kenmerken

Het gaat erom dat uw verblijf niet alleen verantwoord, maar ook aangenaam is. Daar zorgen wij graag voor. Voor professionele zorg en begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. De verzorgenden en verpleegkundigen zijn er speciaal voor uw zorg en welzijn. U kunt een beroep doen op een team van deskundigen zoals een arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtiste en psycholoog.  Zij ondersteunen, begeleiden en bieden u persoonlijke zorg. In combinatie met de faciliteiten is dit een prettige manier om aan te sterken en zal dit bijdragen aan een rustig en prettig herstel. De zorghotels van De Gouden Leeuw Groep beschikken over stijlvol ingerichte één- of tweepersoonskamers met uitgebreide sanitaire voorzieningen, een oproepsysteem, telefoon, televisie en de mogelijkheid van internet. Alle kamers zijn voorzien van luxe comfortbedden die in elke stand te verstellen zijn.

Ligging/Bijzonderheden

Het zorghotel is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Zelhem in de historische dorpskern.  Op steenworp afstand van het dorp, in het uitgestrekte buitengebied van Zelhem (‘het groene hart van de Achterhoek’), ligt Het Zand, een bosrijk landgoed.

Het dorp Zelhem (ca. 11.000 inwoners), gesticht in 801, noemt zich ‘het groene hart van de Achterhoek’. Rond de oude kern hebben zich moderne uitbreidingen voltrokken, doch de inwoners hebben hun oude tradities in ere weten te houden. ’s Avonds om 21 uur luidt nog altijd de papklok. In de gemeente leeft de folklore nog volop. Ook oude gebruiken trekken veel publiek, zoals de Broodlevering bij de Muldersfluite en de weekmarkt. Tijdens de pinksterdagen vinden in Zelhem de jaarlijkse Achterhoekse Paardendagen plaats. Verschillende activiteiten in het dorp dragen bij aan het rustieke en ontspannen gevoel.  De omgeving is afwisselend, waarbij landgoed het Zand bijzondere aandacht verdient. Het langeafstandswandelpad het Pieterpad loopt door het dorp.

Typen zorg in dit hotel

Herstelfunctie

 • Postoperatief herstel  
 • Revalidatie  
 • Recupereren / aansterken  
 • Kortdurend herstel  

Respijtzorgfunctie

 • Tijdelijk overnemen van zorg  
 • Verlichten mantelzorger  

Zorgtoerisme

 • Zorgtoerisme chronisch zieken  
 • Mensen met lichamelijke beperking  

Contactgegevens

Zorghotel De Gouden Leeuw – Zelhem

Burg. Rijpstrastraat 3-5
7021 CP Zelhem

Faciliteiten

Naast de luxe hotelkamers zijn er diverse faciliteiten in het zorghotel aanwezig die bijdragen aan een aangenaam verblijf. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de roomservice, de wasservice, het restaurant en georganiseerde activiteiten zoals luisteren naar klassieke muziek en beweging onder begeleiding.

 

 • Restaurant
 • Roomservice
 • Wasservice
 • Fysioruimte
 • Kapsalon en manicure/pedicure
 • Schoonheidssalon
 • Bioscoop
 • Besloten binnentuin

Beoordelingen

Hier onder vindt u een overzicht van reviews van de gasten van dit zorghotel. Wilt u uw mening delen en dit zorghotel beoordelen? Reviews zijn welkom. Wij plaatsen de reviews als ze bijdragen aan (de verbetering van) de dienstverlening van onze deelnemers. Laat hier uw bericht achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SNHZ
Average rating:  
 1 reviews
by mevrouw Boot on SNHZ
heel goed!!!

Ik verblijf op dit moment twee weken in het zorghotel van De Gouden Leeuw in Zelhem vanwege vakantie van mijn mantelzorgers. In het verleden ben ik in diverse andere zorghotels geweest en ditmaal viel de keus op De Gouden Leeuw in Zelhem. Dit bleek een schot in de roos. De hele prettige sfeer, uitmuntende verzorging en de geriefelijke kamer.(iedere dag stapels nieuwe handdoeken) De heerlijk rustige binnentuin deed mij soms denken aan een tuin in een klooster. Het maakte dit verblijf niet alleen tot onderdak uit noodzaak maar tot een ware vakantie. Graag kom ik hier weer terug.en ik kan een ieder dit fijne zorghotel aanraden