Zorghotel De Gouden Leeuw – Laag-Keppel

Algemene beschrijving

“ Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg ”

Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand tijdelijk niet meer thuis kan verblijven. Doordat men herstellende is van een medische ingreep of omdat men moet revalideren onder professionele begeleiding. Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt of niet de ondersteuning kan ontvangen die nodig is. Maar ook vakantie of het tijdelijk overnemen van de zorg door familie en mantelzorgers; kortom alle mogelijkheden van kortdurend verblijf met eventueel zorg zijn voorhanden.  In onze zorghotels kan men in alle rust en met optimale zorg herstellen. Professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving zijn kenmerkend voor de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep.

Kenmerken

Het gaat erom dat uw verblijf niet alleen verantwoord, maar ook aangenaam is. Daar zorgen wij graag voor. Voor professionele zorg en begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. De verzorgenden en verpleegkundigen zijn er speciaal voor uw zorg en welzijn. U kunt een beroep doen op een team van deskundigen zoals een arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtiste en psycholoog.  Zij ondersteunen, begeleiden en bieden u persoonlijke zorg. In combinatie met de faciliteiten is dit een prettige manier om aan te sterken en zal dit bijdragen aan een rustig en prettig herstel. De zorghotels van De Gouden Leeuw Groep beschikken over stijlvol ingerichte één- of tweepersoonskamers met uitgebreide sanitaire voorzieningen, een oproepsysteem, telefoon, televisie en de mogelijkheid van internet. Alle kamers zijn voorzien van luxe comfortbedden die in elke stand te verstellen zijn.

Ligging/Bijzonderheden
Het zorghotel in Laag-Keppel is gevestigd in een historisch pand  aan het riviertje de Oude IJssel. Op loopafstand ligt de oude dorpsstraat die uitkomt op een watermolen en een poldermolen. Het zorghotel is gevestigd in een historisch pand in Laag-Keppel, een stad in de gemeente Bronckhorst. Laag-Keppel ligt in de Achterhoek, aan het riviertje De Oude IJssel tussen Doetinchem en Doesburg en heeft 490 inwoners. Bezienswaardig is de dorpsstraat die uitkomt op de watermolen aan de Oude IJssel. Sinds 1965 staat daar ook de Follega molen, een poldermolen. Op een eilandje in de Oude IJssel staat het middeleeuwse Kasteel Keppel dat een interieur en een park in Negentiende-eeuwse stijl herbergt. Een prettige omgeving voor liefhebbers van de natuur en de charmante landschappen in de Achterhoek om even op adem te komen en te herstellen.

Typen zorg in dit hotel

Herstelfunctie

 • Postoperatief herstel  
 • Revalidatie  
 • Recupereren / aansterken  
 • Kortdurend herstel  

Respijtzorgfunctie

 • Tijdelijk overnemen van zorg  
 • Verlichten mantelzorger  

Zorgtoerisme

 • Chronisch zieken  
 • Mensen met lichamelijke beperking  

Hospice

 • Ondersteuning laatste levensfase  

Contactgegevens

Zorghotel De Gouden Leeuw – Laag-Keppel

Rijksweg 91
6998 AG Laag-Keppel

Faciliteiten

Naast de luxe hotelkamers zijn er diverse faciliteiten in het zorghotel aanwezig die bijdragen aan een aangenaam verblijf. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de roomservice, de wasservice, het restaurant en georganiseerde activiteiten zoals luisteren naar klassieke muziek en beweging onder begeleiding.

 • Restaurant
 • Roomservice
 • Wasservice
 • Kapsalon en manicure/pedicure
 • Schoonheidssalon
 • Besloten binnentuin

Beoordelingen

Hier onder vindt u een overzicht van reviews van de gasten van dit zorghotel. Wilt u uw mening delen en dit zorghotel beoordelen? Reviews zijn welkom. Wij plaatsen de reviews als ze bijdragen aan (de verbetering van) de dienstverlening van onze deelnemers. Laat hier uw bericht achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SNHZ
Average rating:  
 0 reviews